středa 25. září 2019

Lena je zpět?


Lena má nový účet, který fungoval něco přes týden a byl soukromý, pak se na pár dní odtajnila, aby účet znovu deaktivovala (takže nezoufejte, brzy se vrátí, stačí číhat, kdy bude opět aktivní).

Víte co je sranda, že Lena se velice ráda ohání (a píše si to do bia) jak ona je první a jedinou českou prostitutkou vystupující veřejně a neanonymně.  Se trochu spletla ne 😂
Lena není a nikdy nebude první českou prostitutkou, která vystupuje veřejně a neanonymně. A už vůbec ne jedinou... První českou prostitutkou vystupující veřejně a neanonymně byla Hanka Ho***** alias pražská cuchta.
Leničko pamatuješ, jak ses skrývala pod anonymem slečna prostitutka a v té době už Hanka psala blog a měla tam svoje fotky? 




Hanka tam psala o všem možném, ze svého života, včetně prostituce. 



Až tě Hanka vyhlásila, protože jsi se do ní neustále navážela, tak jsi byla nucená svoji totožnost zveřejnit, chudinko malá sklerotická, takže se tímto prosím tě neoháněj, je to trapný, trapný, stejně jako ty...







I kdyby Hanka nebyla první českou prostitutkou, která vystupuje neanonymně a veřejně, tak byla rozhodně před tebou, takže ty jí být nemůžeš. Možná jen nechápeš definici být první, tak ti to osvětlím, to znamená, že nikdo nebyl před tebou, tedy ty bys nesměla být v pořadí druhá, ale první, ale to nejsi.  Vůbec není podstatné, že teď zrovna vystupuješ veřejně jako šlapka, aby byl někdo první, tak nikdy v minulosti nesmí být nikdo před ním, to se učí už na základní škole. Tohle by sis pamatovat mohla, když je to tvoje jediné dokončené vzdělání. 
Smolík co, ale co už, můžeš se vydávat za první českou uklízečku, co se na síti vydává za šlapku, to ti všichni věřit budou, teda rozhodně víc, než že jsi prostitutka, kterou si objednávají bussinessmani, ředitelé firem a politici.

Lena nenávidí lháře a pokrytce, nenávidí tedy sebe, když ten největší lhář a pokrytec je ona sama? Nebo je jen tak hloupá a neví, co tyto dva pojmy znamenají

A Leničko, jak to dopadlo s tou policií? To je hádám důvod, proč ti nejede momentálně tvůj úžasný (po 150. znovu spuštěný a po 150. znovu skrytý) blog. Ptáčci štěbetáčci mi donesli, že někdo poslal PČR tvůj supr trupr čupr článek, kde zveřejňuješ policejní protokoly. Což je tak mimochodem trestný, stejně jako zveřejňovat něčí identitu s fotkama bez jeho souhlasu. Nebo o někom prohlásit, že je zkorumpovaný policista. Máš o tom důkazy, že je zkorumpovaný? Máš důkazy o tom, co v článku píšeš? Nemáš, tak drž rypáček. Kdybys to měla jak dokázat, tak to nejdřív vyslepičíš buď na blogu, nebo instagramu a pak poběžíš (v tvém případě hodně vtipná představa) na nejbližší policejní stanici od Bobycentra. Pokud to nemůžeš dokázat, tak je to obyčejná pomluva, stejně jako ty kecy, který vykládáš o Haně, Evě, MSPL. Ta je taky trestná, o to větší problém to je, pokud to trousíš po síti, jak Jeníček drobečky z perníku.  

Jak se to tady v Čechách říká? Na každou svini se vaří voda. Myslím, že ta tvoje už začíná bublat.

 Vivi


edit 25.10.2019


Vzkaz pro anonyma, nebo spíš pro Lenu?
Statistika ze včerejška, zdravím do Finska. Rovnou 8x jo? 



Nemám potřebu lhát, nejsem Lena. Tento blog nikdy nebyl a nikdy nebude za účelem to Leně nandat, nebo ji očernit. Btw. to v jejím případě za prvé ani nejde, za druhé by to byla zbytečná práce, bohatě stačí napsat pravdu. Cílem tohoto blogu bylo zaznamenat, že Lena která se chlubí tím, jak je pravdomluvná a nelže, lže, až se jí od huby práší. K její osobě nemám žádný vztah, nesleduju ji na instagramu, nesleduju její streamy, nevolám jí, nepíšu, nestalkuju na ulici, nehledám ji na stránkách s nabídkou sexuálních služeb, ani nehledám ubytování, kde zrovna přežívá. Na to jsou odbornice jiné.


A nevím, jestli máš problém s porozuměním psaného textu. U článků jsou data, která dokazují, že Lena sice psala jako první blog, ale psala ho anonymně jako slečna prostitutka.
Lena psala blog anonymně až do září 2015. V té době psala blog Hana už pod svou totožností. Lena o sobě tvrdí, že je první prostitutkou vystupující veřejně a neanonymně, to ale není pravda, jelikož ze začátku vystupovala jako anonym, nikde neměla svou tvář apod. 


Doplňující info k článku

Lena zveřejnila svoji totožnost 19. září 2015, potom, co Hana pohrozila, že když jí nedá pokoj, že zveřejní kdo je



Hana měla svoji fotku na blogu a svůj blog už v srpnu 2015

Ask měla od začátku jako Hana H*****, měla i instagram, kde vystupovala veřejně




odkazy tady



Veřejně jako první vystupovala Hana, stačí? 

7 komentářů:

  1. Lena žádný důkazy nemá, když označovala na insta profil policie, tak jí někdo ze slacku napsal, že pokud má důkazy, tak je může dát policii sama. Lenina odpověď byla, já je ale nemám. Její článek byl jen snůška keců, polopravd a domněnek. Stejně jako všechno co ta labilní ulhaná kráva vypustí z rypáku.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak víš o tom, že Lenu někdo udal na PČR? Není to jen kec?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na boku je možnost mi poslat vzkaz, ten mi přijde přímo na mail. Ze začátku jsem si nebyla jistá, zda to není nějaký vtip, ale psali jsme si, viděla jsem celou konverzaci, včetně odpovědi z oddělení kybernetické kriminality. A nebylo to udání v pravém slova smyslu. Samozřejmě, že nic z toho tady zveřejňovat nebudu, nejsem idiot jak Lena.

      Vymazat
    2. Nikoho jsem neudal, napsal jsem dotaz do online poradny na ty cejni protokoly, predali to policii, aniz bych o tom vedel, pak mi psali z kriminalky odkud to mam, zrovna kvůli Lene nebudu lhat cajtum, kdyz kryti tresne cinnosti je trestny.

      Vymazat
  3. Nechci se Leny zastávat, ale opravdu byla první. Viz data těch článků. Je mu jasný, že jí chceš co nejvíc očernit a potopit, jen si myslím, že by to mělo být formou pravdy a nikoli lží, pak totiž klesáš na její úroveň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo vůbec píše články Vivi nebo Angie

      Vymazat
    2. Pro druhého anonyma:
      Ano jsme 2 odlišné osoby, každá tady má svůj účet a pod každým článkem je jasně vidět, kdo článek napsal. A světě div se, každá i vypadáme jinak, bydlíme jinde, máme jinou práci a jinýho chlapa, svýho bratra bych si asi vzít nemohla :D Články momentálně píšu sama, Angie čeká další operace, tak má zrovna jiný starosti než blog.

      Vymazat

Prosíme relativně slušně, tedy slušně k nám. Pokud máte na srdci něco ostřejšího o "paní z Brna" tak vám bránit nebudeme ;) Jsme toho názoru, že slušnost si někteří lidé musí zasloužit, pokud se někdo chová jako hovado, tak jednání v rukavičkách nemůže ani očekávat, ani vyžadovat.